Імміграційні Адвокати в NigeriaNigeria імміграції імміграційних адвокатів в Нігерії. Є кілька варіантів візи для осіб, які бажають відвідати Нігерію чи працювати, створити новий бізнес, або запустити існуючий бізнес. Нігерія пропонує чотири (4) Варіанти віз для ділових людей в такий спосіб: Віза по прибуттю (VoA)

Нігерія імміграційні правила

Нігерії імміграційні правила для іноземних інвесторів і зарубіжних компаній

Є кілька варіантів візи для осіб, які бажають відвідати Нігерію чи працювати, створити новий бізнес, або запустити існуючий бізнес. Нігерія пропонує чотири (4) Варіанти віз для ділових людей в такий спосіб:
  • Віза по прибуттю (VoA)
  • Бізнес-віза
  • З урахуванням регуляризація (STR) віза
  • Дозвіл Тимчасова робота (ТПР)

1. VISA по прибуттю:

Хто має право?

Імміграційна служба Нігерії Візи за програмою прибуття доступна часто подорожували ділові людина міжнародної репутації; керівники багатонаціональних компаній; члени урядових делегацій; власники Організації Об'єднаних Націй, Африканський союз, або ЕКОВАС перехожої Laissez; власники будь-яких інших офіційних проїзних документів інших визнаних міжнародних організацій, які мають намір відвідати Нігерію, і які вимагають візи відвідати Нігерію, але не може бути в змозі отримати візу в Нігерії представництв / Посольство в їх країнах проживання через відсутність нігерійської місії в цих країнах або гостроті термінових ділових поїздок.

Як подати заяву на візу по прибуттю

Щоб подати заявку на VOA, Вам потрібна віза по прибуттю Листи схвалення. Є два способи отримання VOA Лист затвердження. Ви можете звернутися по електронній пошті або через представника в Нігерії.

· Застосувавши через електронну пошту

Заявник або його представник буде відправити заявку по електронній пошті Генерального контролера імміграції в oa@nigeriaimmigration.gov.ng; облаштування наступних деталей: ім'я заявника, громадянство заявника, номер паспорта заявника, мета візиту, передбачувана дата візиту, запропонував порт введення, маршрут польоту, адреса в Нігерії або бронювання готелів. Наступні документи повинні супроводжувати заявку: копія сторінки даних паспорта та копія авіакомпанії бронювання квитка туди і назад.

· Застосувавши через представника в Нігерії

представник заявника (бізнес-партнери, представник компанії, протокол співробітник / зв'язок, і т.д.) може подати офіційну заявку на отримання візи по прибуттю затвердження від імені заявника, відправивши заявку на Генеральний інспектор з питань імміграції, надання такої інформації: ім'я заявника, громадянство заявника, номер паспорта заявника, мета візиту, передбачувана дата візиту, запропонував порт введення, запропонував авіакомпанії, маршрут польоту, адреса в Нігерії, адреса електронної пошти користувача, Ухвалення імміграції відповідальності. Наступні документи повинні бути додані до заявки: копія сторінки даних паспорта заявника та копії авіакомпанія бронювання квитка туди і назад.
Оплата Нігерія зборів імміграційної візи повинна бути зроблена в режимі онлайн через веб-сайт NIS в www.immigration.gov.ng. Успішні онлайн-платежі не є твердження. Заявник повинен отримати «візу по прибуттю Листи затвердження», перш ніж приступити до Нігерії. Терміни для розгляду заяви та видачі дозволу листи 48 годин (2 робочі дні). Visa Letter Затвердження (Pre-Approved візи лист) дійсна для 14 днів з дати видачі. Заявник зобов'язаний після прибуття в порт в'їзду, перейти до столу з написом «Віза по прибуттю» за видачу в'їзної візи.

Вимоги для видачі візи після прибуття в пункт в'їзду

· Докази оплати онлайн оплати послуг Visa
· Дійсний паспорт з мінімум шість місяців дії
· Зворотній квиток
· Дві фотографій розміру недавнього паспорта

2. БІЗНЕС ВІЗА

Хто має право?

Відповідно до імміграційним законодавством Нігерії, Бізнес-віза доступна для іноземних туристів, охочих відвідати Нігерію з метою зустрічі, конференція, семінар, переговори за контрактом, маркетинг, продажів, розподіл покупки нігерійських товарів, ярмарки, співбесіди, навчання нігерійців (гуманітарні послуги), аварійний / робота рельєфу, члени екіпажу, співробітники НВО, співробітники МНВО, дослідники, музичні концерти.

Вимоги до видачі ділової візи

· Паспорт, дійсний протягом принаймні, 6 місяців, принаймні 2 порожні сторінки візи для схвалення
· два (2) Недавня паспортного розміру (35/40мм) фотографія
· Зворотній квиток
· Дані готелі адреса бронювання / перебування в Нігерії
· Докази наявності достатніх коштів
· Свідоцтво онлайн оплати візового збору
· 2 фотографії паспортного розміру до завершеного Visa Форма IMM22

Як подати заявку на бізнес-візу

Заявка на отримання бізнес-візи проводиться в режимі онлайн через сайт Нігерії Імміграційної служби в www.immigration.gov.ng . Заповнені форми повинні бути представлені в посольство / висока комісія / консульство Нігерії або в призначений Візового Центру. Заявник може бути запрошений на інтерв'ю, якщо це необхідно. Термін твердження є 2 - 3 робочі дні від отримання заявки.

термін дії

Термін перебування з бізнес-візи 90 днів (НЕ висувна) і не може бути використана для отримання робочих місць.

3. ЗГІДНО регуляризації (STR) VISA

Хто має право?

STR VISA доступний для іноземних працівників підприємств і членів їх сімей, експатріантів технічні співробітники місій, іноземні студенти, місіонери / священнослужителі і члени їх сімей, наукові співробітники, іноземні співробітники неурядових організацій (НВО) і членів їх сімей, іноземні співробітники міжнародних неурядових організацій (МНВО) і членів їх сімей, державні посадові особи і члени їх сім'ї, емігранти, які використовуються компаніями, що працюють у вільних зонах і їх утриманців експатріантів зайнятих фізичними особами, юридичні особи або уряду (тобто. працевлаштуватися в Нігерії).

Вимоги до видачі візи STR

для Керівників:

· Формальна заявка на СТО Visa від роботодавця / Institution прийняття
· Дійсний паспорт з мінімумом 6 місяців термін дії і, по крайней мере 2 порожні сторінки для візи схвалення
· два (2) фотографії паспортного розміру (35/40мм) прийнято протягом останнього 6 місяців на білому тлі
· Заповнена візова анкета IMM22
· Свідоцтво про імміграцію відповідальності
· Листи Пропоновані можливості Призначення і прийняття пропозиції
· Рівень освіти і Curriculum Vitae
· Виписка з резолюції Ради, може бути застосовано для керівників, MDs і гросмейстери Компаній
· Експатріантів Квота Затвердження, застосовні до співробітників компанії
· Свідоцтво онлайн оплати візового збору.
Емігранти компаній, що працюють у вільних зонах, іноземні студенти, експатріантів технічні співробітники місій, експатріантів міжнародних неурядових організацій (МНВО) і урядовці звільняються від експатріантів Квоти затвердження.

для утриманців:

· Свідоцтво регуляризація Принципала
· Свідоцтво про шлюб чоловіка
· Свідоцтво про народження для дітей, які підтверджують взаємозв'язок.

Як подати заявку на НТР Visa

Заявка на Subject регуляризації Visa може бути зроблена в Інтернеті за допомогою форми IMM22 з оплатою відповідних платежів через www.immigration.gov.ng. Надруковані документи повинні бути представлені в посольство / Висока комісія / Консульство Нігерії, де заявник є резидентом, або в призначеному Візовому Центрі (де це застосовно). Успішні онлайн-платежі, однак,, незатвердження для СТО. Термін затвердження програми максимум сім (7) днів з моменту отримання заявки.

4. ТИМЧАСОВЕ ДОЗВІЛ НА РОБОТУ (ТПР)

Хто має право?

Особи, які мають право подати заяву на РПТ є експерти, запрошені на юридичних осіб з метою надання спеціалізованих кваліфікованих послуг, наприклад, після установки продажів, введення в експлуатацію, модернізація, обслуговування, ремонт обладнання та техніки, навчання, нарощування потенціалу для нігерійського персоналу, аудит техніки / обладнання і фінансових звітів

Вимоги до видачі тимчасового дозволу на роботу (ТПР)

· Visa Letter Затвердження (заздалегідь затверджена віза лист) дійсні для 90 днів з дати видачі
· Паспорт з не менш 6 місяців термін дії і, по крайней мере 2 порожні сторінки для візи схвалення
· два (2) фотографії паспортного розміру (35/40мм) на білому фоні, прийнятих протягом останніх 6 місяці
· Заповнена візова анкета IMM22
· Свідоцтво про вакцинацію проти жовтої лихоманки
· Підтверджено Авіакомпанія Туди-назад
· ухвалення ІК (імміграція Відповідальність) Запрошуючи організаціями або індивідуальними. Імміграційна відповідальність включає в себе, але не обмежуючись: проживання / харчування; транспорт; і в разі необхідності вартість репатріації або депортації
· Можна отримати тільки від посади Генерального контролера імміграції в імміграційній службі Нігерії.

Як подати заявку на TWP Visa

Застосування тимчасового дозволу на роботу проводиться з Генеральним контролером імміграції юридичною особою в Нігерії від імені заявника. Деталі заявника повинні бути оформлені. Заявка повинна бути додана до таких документів: профіль компанії, Реєстраційне свідоцтво, форма CAC 2 & 7 (показуючи акціонерний капітал компанії не менш N10 млн), копія сторінки даних паспорта експатріантів, свідоцтво існуючого договору або покупки / імпорт машин і устаткування, будь-який інший відповідний документ.
Заявка на РПТ може бути подана по електронній пошті oa@nigeriaimmigration.gov.ng або в місії отримання заявки, оплата візового збору застосовується з допомогою www.immigration.gov.ng. Термін затвердження CGI є не більше двох (2) робочих днів з моменту отримання заявки.
термін дії
Термін перебування з РПТОМ є 90 днів.

Участь іноземного капіталу в Нігерії: НЕОБХІДНІСТЬ БІЗНЕС ДОЗВОЛИ ТА експатріантів QUOTA

В рамках Нігерії правил імміграції, іноземні інвестори та офшорні компанії роблять бізнес або хочуть встановити в Нігерії повинні отримати бізнес Permit і експатріанти Квоту від міністра внутрішніх справ. Робітники-іммігранти не вимагають дозволів на роботу, але вони залишаються предметом потреби квоти їх роботодавець компанії вимагаючи від них, щоб отримати посвідку на проживання, які дозволяють грошові перекази заробітної плати за кордон.
закон тесля, ТОО. може допомогти іноземним інвесторам та іноземним компаніям, щоб отримати дозвіл на бізнес або експатріанти Квота від імміграційної служби Нігерії. Експатріантів персонал не вимагає дозволу на роботу, але вони залишаються предметом потреби квоти їх роботодавець компанії вимагаючи від них, щоб отримати посвідку на проживання, які дозволили б грошовим переказам доходів за кордон.

ПРОЧИТАТИ: 7 шляху ми допомагаємо іноземним компаніям і офшорних інвесторів, щоб відкрити в Нігерії

Бізнес-дозвіл це дозвіл для роботи бізнесу за участю іноземного капіталу, або в якості материнської компанії або дочірньої іноземної компанії.
експатріантів Квота це дозвіл для компанії, щоб використовувати окремі експатріанти спеціально затверджені позначення робочих місць, а також із зазначенням допустимої тривалості такої роботи. Експатріантів квота становить основу дозволів на роботу для іноземних осіб (ці кваліфікації повинні відповідати критеріям, встановленим для конкретної позиції квоти).
Вид на проживання надається іноземцю, який відвідав Нігерію з використанням З урахуванням регуляризація (STR) віза. Іноземець зобов'язаний змінити свій статус від відвідувача резидента шляхом отримання посвідки на проживання. Вид на проживання має термін дії двох років і може бути продовжений. проте, іноземець, який імпортував щорічний мінімальний «поріг капіталу” протягом певного періоду часу може бути видано дозвіл на постійне місце проживання, оскільки інвестиційний капітал не вилучається і іноземець виконав будь-яке інше умова, запропоноване для видачі дозволу на постійне проживання.
ЕКОВАС Громадянам мають право на в'їзд в Нігерію для дев'яноста (90) Термін дії дня, і повинен реєструватися в Імміграційної службі Нігерії і видаються ПРОЖИВАННЯ, щоб мати право займатися бізнесом або працювати в Нігерії.
Є два типи віз який може бути наданий, в залежності від тривалості перебування. Для короткострокових завдань, роботодавець повинен подати заявку і отримати тимчасовий дозвіл на роботу, що дозволяє працівнику виконувати деякі конкретні завдання. Дозвіл на тимчасову роботу є одноразова віза, і після того, як закінчується 90 днів. Там немає ніяких кількісних обмежень на короткострокові візи, і іноземні громадяни, які відповідають умовам для видачі візи може подати заявку на стільки ж короткострокових віз відповідно до вимог.
Для довгострокових завдань, роботодавець має потребу в «суб'єкт-регуляризація» візи (STR). Для того, щоб подати заяву на СТО, роботодавець повинен подати заявку і отримати квоту експатріантів. Позиції експатріантів квоти штатів в компанії, які будуть зайняті експатріантів. По прибуттю в Нігерії, працівник повинен буде підтвердити його або її візи, застосовуючи для отримання дозволу на проживання.
Подружжя та ідентифікаційних кодів осіб можуть також працювати в Нігерії, за умови, що вони отримують роботу і посвідку на проживання, а також. Нігерія не використовує тест на ринку праці, хоча нігерійський Закон про зміст робить держава, роботодавці повинні проявляти перевагу місцевих працівників.

ПРОЧИТАТИ: Як іноземні компанії і офшорні інвестори можуть запуску в Нігерії

УВАГА

Ця інформація призначена, щоб допомогти вам в отриманні резюме імміграційних правил в Нігерії для ділових людей та іноземних компаній, що бажають створити в Нігерії. Ця загальна інформація не усуває потребу в професійних порад і не повинні розглядатися в якості заміни для конкретного правового керівництва. Якщо ви робите бізнес, робота, або хочете знайти в Нігерії в якості іноземного інвестора, за кордоном торговець або іммігрант працівник, це важливо, щоб ви шукати юридичні консультації адвоката з імміграційних про ваших імміграційних потреб і відповідності. закон тесля, ТОО. може допомогти вам. Для того, щоб почати роботу, зателефонуйте нам по телефону +2348187019206, +2348039795959 | E-mail: lexartifexllp@lexartifexllp.com | веб-сайт: www.lexartifexllp.com.
Trade Lex ARTIFEX ТОО & Консультативна група інвестиційного

© COPYRIGHT ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

Дозвіл дано вільно копіювати цю статтю тільки за умови, що ТОО LEX ARTIFEX посилається і належним чином визнається в якості учасника, використовуючи наступний формат: «Ця стаття була написана Trade Lex ARTIFEX ТОО & Консультативна група інвестиційного. Переглянути оригінал статті на http://lexartifexllp.com/nigeria-immigration/». Зверніть увагу, що будь-яке порушення авторських прав карається відповідно до чинного законодавства.

Нігерія імміграційні правила